Daniel Adams-Ray

För närvarande finns det inga datum planerade med Daniel Adams-Ray i Sverige.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Daniel Adams-Ray till dina favoriter och få information om nya datum och uppdateringar.

Information

Daniel Adams-Ray är född 1983 i Nairobi Kenya och kom till Sverige 1997. 2002 bildade Daniel den eklektiska och stilbildande hiphopgruppen Snook som släppte albumen ”Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit” och ”Är”. Parallellt med Snook utbildade sig Daniel Adams-Ray till grafisk designer på Berghs och efter att bandet lagts på is startade han modemärket Lagom Studios. 2010 släpptes Daniel Adams-Rays första soloalbum, kritikerhyllade ”Svart, vitt och allt däremellan” och singeln ”Gubben I Lådan” står sig än idag som den mest streamade låten på svenska någonsin.

2013 kom uppföljaren ”Innan Vi Suddas Ut”, där Daniel i gränslösa övergångar mellan rap och sång “satte fingret på vår samtid” enligt en enad och hyllande kritikerkår och singeln "Precis som jag" uppnådde platinastatus. Daniel Adams-Ray har även bl.a. vunnit Grammis, P3-Guld, Rockbjörn, MTV EMA och SM i freestylerap.

Facebook: https://www.facebook.com/Daniel-Adams-Ray-107639032616475

Instagram: https://www.instagram.com/danieladamsray/

Låtlänk: https://lnk.to/Isabel