WWE Live

Se videoklipp

Videoklipp

  Information

  Vad är WWE Live?

  WWE Live är en unik mix av sport och underhållning, och wrestling-matcherna bjuder på en spännande och spektakulär show i ringen. Denna typ av live-underhållning är den ultimata showen för hela familjen. Det är fartfyllt, livligt och spännande med energi likt en rockkonsert.

  Vilka stjärnor kommer till WWE Live?

  Dean Ambrose, AJ Styles, Dolph Ziggler, Randy Orton, The Miz, Bray Wyatt, Becky Lynch, Natalya, The Usos och många fler. Match-schema kommer att presenteras närmare inpå showen. Med reservation för eventuella ändringar

  Kommer showen passa för barn?

  Ja, absolut! WWE Live är sportunderhållning för hela familjen. Det finns ingen åldersgräns, men vi rekommenderar att yngre barn kommer i vuxet sällskap.

  Är det ofarligt?

  Ja, WWE-stjärnorna är tränade proffs.

  ”Prova inte detta hemma”- information;

  -Eftersom WWE har miljontals tittare världen över varje vecka tar de ansvaret för sina fans på stort allvar.

  -WWE jobbar hårt med att visa skillnaden mellan underhållning och verklighet.

  -De har en väldigt stark ”Prova inte detta hemma”- uppmaning som berättar för publiken att de inte ska imitera och göra som stjärnorna gör i ringen.

  -WWE uppmanar föräldrarna att de ska vara vaksamma över vad deras barn ser på TV.

  -WWE har skapat en särskild websida (parents.wwe.com) som ska hjälpa föräldrarna att prata med sina barn om WWE som underhållning.

  Följ WWE via följande kanaler;

  www.wwe.com – officiell websida

  WWE Network - www.wwe.com/wwenetwork - mer än 6 000 timmar av on-demand program. Se WWE på din PC, Mac, Mobil, Surfplatta, PlayStation, Xbox eller streama direkt via din Smart TV, Apple TV, Fire TV och Roku.

  YouTube – se WWE’s stora live – shower, RAW och SmackDown, gratis.