LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

Norska singer-songwritern Thomas Dybdahl till Stockholm

Datum: 20-01-17

Norska singer-songwritern Thomas Dybdahl till Stockholm

Den 27 februari släpps album nummer sju, "The Great Plains", av den norska singer-songwriterstjärnan Thomas Dybdahl. Ett album som fans och kritiker har längtat efter i fyra år nu - sedan albumet "What's Left Is Forever", som belönades med en nominering på amerikanska Grammy Awards. Den 22 maj kommer Dybdahl till Lilla Hotellbaren i Stockholm - för en intim och extremt efterlängtad konsert.

Biljetter finns ute nu!


Flerfaldigt prisbelönta Thomas Dybdahl är en av de mest begåvade singer-songwriters från den norska musikscenen under de senaste åren. Med miljontals streams/views, turnéer i både USA och Europa och fans i jordens alla hörn är Dybdahl helt klart en av Nordens starkast lysande stjärnor just nu.

Efter sex hyllade skivor (bl.a. med fyra raka förstaplatser på norska albumlistan) är längtan enorm efter det sjunde albumet. Själv låter Thomas hälsa:

"Jag har fått möjligheten att jobba med mina favoritmusiker på detta album och jag längtar enormt till februari för att dela med mig av min musik och åka ut på turné med de här underbara låtarna. Låtarna på albumet handlar mest om att vara på en plats i livet där du plötsligt måste se dig själv i spegeln - se in i dig själv, bara för att upptäcka att du inte känner igen personen i spegelbilden. Låtar om insikten att man inte känner sig själv så väl som man trodde. Låtar om barndomen, familjen och låtar om de där stunderna där du kan se vad det var som blev viktigt för framtiden..."

Den 27 februari släpps "The Great Plains" - och vi längtar efter att höra resultatet av flera års arbete och självinsikter av grannlandets stjärna Thomas Dybdahl. Och den 22 maj blir det mysigt på Lilla Hotellbaren i Stockholm. Riktigt mysigt.

Live Nation © 2017 Live Nation Sweden AB. Live Nation är ett registrerat varumärke tillhörande Live Nation Worldwide, Inc.