LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

LANY till Kägelbanan i vår

Datum: 10-01-17

LANY till Kägelbanan i vår

Ett av popvärldens mest intressanta namn återvänder till Sverige. Efter en stor succé med EP:n ”kinda” från i somras, monsterhits som ”ILYSB” i bagaget och en bejublad spelning på Debaser Strand i september 2016 är det nu dags för drömpoptrion att återvända till Sverige! Bandets första fullängdare släpps senare i år och i vår, den 16 mars, spelar LANY live på Kägelbanan i Stockholm!

Paul Klein, Les Priest och Jake Gloss bildade LANY 2014. De gamla skolvännerna jobbade då tillsammans på ett par låtar Klein hade skrivit och på bara några dagar hade de skapat ett flertal alster som var alldeles för bra för att ignorera - som trion sedan producerade och spelade in i deras gemensamma Malibu-lägenhet. Resten är historia, som man säger.

Los Angeles-trion har fått ett enormt genomslag och extremt många fans världen över. Siffrorna talar sitt tydliga språk: under 2016 spelade man 117 konserter i tolv länder, med 32 000 sålda biljetter. 1,3 miljoner lyssnare i månaden på Spotify – där man också är den mest streamade artisten genom tiderna i Spotifys ”Discover”-funktion.

Efter bandets förra fantastiska konsert och med nytt material på gång kan man inte göra annat än att längta efter konserten på Kägelbanan den 16 mars!

Live Nation © 2017 Live Nation Sweden AB. Live Nation är ett registrerat varumärke tillhörande Live Nation Worldwide, Inc.