The Weeknd - Starboy: Legend Of The Fall 2017 World Tour
fr 17 feb 2017
Stockholm

The Weeknd - Starboy: Legend Of The Fall 2017 World Tour

Ericsson Globe, Stockholm Information

19:30

Läs mer om evenemanget här

Sedan 26-åriga (han fyller 27 dagen innan han spelar i Stockholm) kanadensiska superstjärnan The Weeknd smög ut sina första mixtapes på YouTube 2010 har det hänt mycket. Han har släppt dessa mixtapes under fantastiska samlingsalbumet ”Trilogy”, släppt studioalbumen ”Kiss Land” och ”Beauty Behind the Madness” där det senare innehåller superhitten ”Can’t Feel My Face”. Nu är han aktuell med sitt tredje studioalbum som släpps om några veckor, där titelspåret ”Starboy” just nu spelas varm överallt.

Hans röst har jämförts med Michael Jacksons, han har samarbetat med artister såsom Drake, Ariana Grande och Kanye West och The Weeknd är utan tvekan en av våra hetaste och största artister just nu - och ändå känns det som att detta bara är början. Få artister önskas så mycket till Sverige som The Weeknd, och att han nu äntligen kommer till Sverige för en egen konsert (han agerade Special Guest till Drake i Ericsson Globe 2014) känns lika självklart som efterlängtat. Vi vågar lova att detta kommer bli en helt magisk konsert!

På denna konsert erbjuder vi VIP-paket. Mer info om dessa här >>


Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån på våra evenemang rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: 18:15

Åldersgräns: 13+

Biljetter

Allmän försäljning*

Mer info

395,00 kr - 550,00

Köp biljetter Sök biljetter som passar dig! Se biljettyper här intill/nedan.
Biljetter

Ordinarie

VIP-biljetter

Vem står på scen?

Upp