Norah Jones
16 jul 2017
Helsingborg

Norah Jones

Sofiero, Helsingborg Information

19:30

Läs mer om evenemanget här

Norah Jones har sedan debuten ”Come Away With Me” sålt otroliga 350 000 album bara i Sverige, haft tre stycken #1 placering på albumlistan i USA och tre #1 album på Sverigetopplistan, samt haft över 70 miljoner svenska Spotify-streams! Globalt har Norah Jones en försäljning på närmare 50 miljoner album och mottagit nio Grammy Awards-statyetter.

I oktober släpptes så äntligen nya albumet ”Day Breaks”, hennes första solomaterial på fyra år. ”Day Breaks” är ett album där Norah Jones återvänder till det sound som gjorde henne till en världsstjärna - musikaliskt påminner soundet om det vi kom att älska med ”Come Away With Me”. Sedan debuten år 2002 har Norah Jones släppt en rad framgångsrika och kritikerhyllade album och hon har blandat genrer och gjort musikaliska samarbeten med allt från Herbie Hancock, Willie Nelson till Foo Fighters och Outkast.

Ja, listan på framgångar och utmärkelser kan göras lång. Men det är uppenbart att Sverige, likt resten av världen, verkligen har tagit denna amerikanska sångerska, låtskrivare och pianist till sitt hjärta. Vi är väldigt glada att äntligen få hälsa denna världsstjärna med den sammetslena rösten åter till Sverige och vackra Sofiero i sommar.

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: 18:00

Åldersgräns: 13+

Biljetter

Allmän försäljning*

Mer info

650,00 kr

Köp biljetter Sök biljetter som passar dig! Se biljettyper här intill/nedan.
Biljetter

Ordinarie

Vem står på scen?

Upp