Videoklipp

  Information

  Den ständigt aktuella och en av Sveriges mest kända artister Måns Zelmerlöw har spelat på de största musikscenerna. Han har det senaste året dominerat radiolistorna med hits som "Walk With Me" (tillsammans med Dotter), "Better Now", ”One" och nu senaste singeln "On My Way" från albumet ”Time” och detta samtidigt med att han förra året gav en på förhand helt utsåld show på Grand Hotel i Stockholm. Närmast väntar vi ny musik framåt vintern med juldoftande toner.

  Komikern Per Andersson är aktuell i scenföreställningarna ”Räkhäst” och ”Art”. Senast såg vi honom i julkalendern ”Panik i tomteverkstan” och i filmen ”En del av mitt hjärta”, Han har dessförinnan varit med i flertalet hyllade musikal- och teaterföreställningar som t ex ”The Book of Mormon”, ”Grotesco på Scala - en näradödenrevy”, ”Rock of Ages” och på TV i ”Grotescos sju mästerverk”, Så ska det låta, Parlamentet, Allsång på Skansen m m. Per belönades med Povel Ramels Karamelodiktstipendium 2016.

  Duon stod på scen tillsammans redan 2011 när Per medverkade i Allsång på Skansen, som följdes upp när de tävlade tillsammans i Så ska det låta i januari i år, med en oförglömlig vartannat ord – duett av klassikern Stad i ljus.

  Några av mina finaste ögonblick i tv har varit med Per och jag har alltid velat hitta på något mer på scen med honom. När vi i våras gjorde Så ska det låta ihop fick vi så fin respons att vi började fundera på vad det kunde vara. Det blev Tomten och Bocken - förhoppningsvis den första av flera föreställningar tillsammans.” – säger Måns Zelmerlöw

  ”Ända sen jag och Måns gjorde Så ska det låta första gången har folk frågat: ska inte ni göra något ihop? Jag vill se något med er två! Och vi har pratat om att få till det och nu när tid finns och spelsuget är som störst är det äntligen dags! När jag bröt mig in på Måns bröllop förra året tror jag han förstod att jag desperat vill hitta på något..” – säger Per Andersson

  Regissören bakom ”Tomten och Bocken – En slags Julshow”, Edward af Sillén är en prisbelönad regissör och manusförfattare. Edward har hunnit med att göra det mesta inom underhållning med publiksuccéfilmer som En del av mitt hjärta och skrivit manus till En underbar jävla jul. Han har regisserat både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest och även varit med och skapat en mängd hyllade musikaler, shower och teaterföreställningar.

  Nu går Måns och Per ihop för första gången och skapar en galen julshow, när människor behöver få skratta mer än någonsin. Tillsammans med regissören Edward af Sillén lovar de att på rekordkort tid skapa en underbar kväll fylld med musik, skratt och galenskap inkluderat liveband.

  Genre

  Kommande evenemang