Between the Buried and Me

För närvarande finns det inga datum planerade med Between the Buried and Me i Sverige.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Between the Buried and Me till dina favoriter och få information om nya datum och uppdateringar.

Information

Between The Buried And Me har i det dussin år som de hållit på trätt marken där feta riff och synkoperade pulser ligger i en stadig ström. Med fem album under nitbältet har de vuxit sig större än så många inom deras genre. Deras ovilja att följa konventioner och deras eviga strävan efter att uppsöka outforskade territorier har fört dem in i krossande episka landskap. De korsbefruktar konstmetal med dödliga blastbeats och tråcklar sig igenom ett tätt nät av influenser; på ”The Anatomy of” från 2006 hittar vi covers av så skilda artister som Pink Floyd, Queen, The Smashing Pumkins och Depeche Mode, ett urval som vittnar om bandets bredd.

Snart kommer uppföljaren till den hyllade ep:n ”The Parallax: Hypersleep Dialogues”. Detta än så länge obetitlade album är en skiva som fansen väntat på och om man ser till Between The Buried And Me:s facit och historia så kommer det inte göra någon besviken. Inte en enda förtappad själ.