Little Mix

Se videoklipp

Evenemang

Videoklipp

    Information

    Sedan 2011 har Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock och Jade Thirlwall etablerat sig själva som en av Storbritanniens starkast lysande popakter. Med deras nya album "Glory Days" - och den vågade singeln "Shout Out To My Ex" - kommer gruppen bara att bli en ännu större akt på den Brittiska och Europeiska pophimlen. Med hits som "Move", "Wings" och "Black Magic" - varav den senare blev gruppens tredje listetta i UK med tre veckor på toppen av listan under sommaren - har bidragit till att tjejerna har nått över 1 miljard(!) views på YouTube/Vevo världen över. Förutom det har gruppen turnerat i UK, Australien, Japan och USA - där debutalbumet slog ett försäljningsrekord som Spice Girls tidigare hade i över två årtionden.

    På många sätt var det dock deras tredje album, "Get Weird" från 2015, som blev det riktiga genombrottet för gruppen. Albumet landade direkt på en andraplats på albumlistan och spenderade resten av året på topp-10. I augusti 2016 hade skivan blivit det bäst säljande albumet i gruppens karriär. Ett album som fortfarande ligger i toppen av listor världen över!

    Deras framgång betydde också att de fick möjlighet att bege sig ut på en arenaturné med 60 konserter i Europa (bland annat med två slutsålda konserter på O2 Arena i London), Australien och Asien - med totalt över 500 000 biljetter sålda. Bandet gjorde bland annat ett bejublat framträdande på Gröna Lund under sommaren - de som fick chansen att komma in i det massiva publikhavet vet vad vi menar när vi säger att det var fantastiskt!

    Kommande evenemang