Rise Against

Det finns inga evenemang med Rise Against.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Rise Against till dina favoriter för att få senaste nytt.

Information

Rise Against är bandet som alltid brytt sig - men också aldrig brytt sig. De är aktiva och passionerade i viktiga ämnen som HBTQ-rättigheter, djurplågeri, självmord bland unga och mycket mer. De säger vad de tycker och de ber inte om ursäkt för det. De bryr sig inte om vad etablissemanget tycker. Därför har Rise Against blivit så viktiga för många unga runt om i världen - med musik som har färgat mångas uppväxter - från debuten 2001 till idag.

Ända sen sina dagar på Fat Wreck Chords (NOFX, Propagandhi, Against Me!) har de gjort en perfekt cocktail av melodiös punk och mördande bra textförfattande. Som en perfekt avkomma från ett sanktionerat bröllop mellan Bad Religion och Green Day har de träffat precis rätt och lyckats skapa ett eget utrymme i punkmyllan. Deras starka sociala patos sitter som en smäck och har attraherat en hel generation av ungdomar som är trötta på att skita i allt. Det är med magisk övertygelse som sångaren Tim McIlrath skriker ut sin frustration och man kan inte annat än att nicka och hålla med över hur illa vi behandlar vår planet och våra artsfränder.

Vi vet att ett antal tusen människor kommer att stå tryckta mot scenen och skrika med i varje stavelse när Rise Against gästar Annexet i Stockholm den 19 mars nästa år.

Kommande evenemang