YBN Nahmir

Det finns inga evenemang med YBN Nahmir.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till YBN Nahmir till dina favoriter för att få senaste nytt.

Information

Young Boss N*ggaz startade som ett gäng vänner som spelade Grand Theft Auto och rappade tillsammans - men det var via YouTube och sociala medier som YBN snabbt blev kändisar. Det var under deras populära YouTube-klipp när de spelade GTA som folk började uppmärksamma gaming-killarnas talanger inom rap - eftersom de ofta freestylade samtidigt som de spelade.

Nick Simmons, eller YBN Nahmir, tog fart mot stjärnhimlen då Worldstar delade videon till låten "Rubbin Off The Paint" i september 2017. Videon blev viral och nådde två miljoner views på bara ett par dagar - och har i skrivande stund 124 miljoner views. Alabama-rapparen är inspirerad av artister som E-40 och Mozzy och har visat att han är mycket mer än en one-hit-wonder. Han har också presenterat resten av YBN för världen...Jay Bradley, eller YBN Almighty Jay, står bakom låtar som "Chopsticks" och "2 Tone Drip" och är signad till Rich The Kids label Forever Ent. Och han har mycket spännande på gång - mer än vad skvallerpressen skriver om hans privatliv...

Cordae Dunston, eller YBN Cordae, uppmärksammades för sin remix på Eminems klassiska låt "My Name Is" och ännu fler fick upp ögonen för rapparen när han släppte låten "Old Niggas" - som var ett svar till J. Coles låt "1985".

YBN är ett rapkollektiv som andas 2018. Det är nytt, fräscht och även om TV-spel ligger som grund till kollektivets uppkomst så är deras framgångar och ljusa framtid i allra högsta grad verkliga.

Kommande evenemang