LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

FAST & FURIOUS LIVE – HELT NY ARENASHOW TILL SVERIGE!

Datum: 22-09-17

• Denna show för hela familjen kommer ta fansen rätt in i Fast & Furious värld genom att återskapa de mest häpnadsväckande scenerna från filmerna, tillsammans med nya stunts och stories, live i arenan.


• Fast & Furious Live tar publiken närmre Universal Pictures succéfilmer än någonsin tidigare.

• 5 shower på Ericsson Globe mellan fredag den 25 maj och söndag den 27 maj 2018.

• Världspremiären den 19 januari 2018 i O2 Arena i London är startskottet för en global turné som startar genom Europa och sedan fortsätter…

• Arenaturnén i Europa stannar i ytterligare 23 städer i 14 länder: Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italien, Nederländerna, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien

• Biljetterna till samtliga föreställningar släpps fredag den 29 september kl 9.00 via AXS.com och Livenation.se.

Universal Brand Development, Fast Live Productions och Live Nation Entertainment meddelar idag att Fast & Furious Live har världspremiär i London på världsberömda O2 Arena den 19 januari 2018 innan turnén når Ericsson Globe i Stockholm för fem shower mellan 25-27 maj.

All action och spänning från en av de mest populära och mest varaktiga filmserierna genom tiderna kommer komma till liv i denna banbrytande arenashow.


Creative Director & Executive Producer på Fast & Furious Live, Rowland French
säger: "Det har tagit många år men nu är vi otroligt glada att äntligen kunna visa alla fans det vi har skapat för att få ut Fast & Furious Live på en global scen. Med denna blandning av extraordinära stunts, specialeffekter, spännande 3D-projektioner och förare som pushar sina egna gränser, kommer varje show att skapa en oförglömlig upplevelse för live-publiken. 23 städer i 14 länder är bara början för Fast & Furious Live."


Den adrenalintankade tvåtimmars-showen är den mest spektakulära arenaproduktion som någonsin producerats, byggd på enorm precision och nyskapande stunts som trotsar de fysiska lagarna. Med hjälp av bilarna och platserna från de viktiga scenerna i filmerna (platser från hela världen återskapade via en toppmodern 3D-projektionsanläggning) kommer fansen att transporteras rakt in i denna påkostade förlängning av Fast & Furious-filmerna.


"Fast & Furious Live kommer att göra det möjligt för publiken över hela världen att uppleva de extrema actionsekvenserna från filmerna genom en autentisk liveupplevelse",
säger Vince Klaseus, VD, Universal Brand Development. "Med den här liveshowen omdefinierar vi innebörden av ”fan access” och tar publiken närmare deras favoritfilmscener än någonsin"


Publiken kommer att känna hettan från brinnande avgaser och chockas över bilarnas akrobatik som i scen efter scen under showen samtidigt bjuder på den mest avancerade digitala projektionstekniken man kan hitta. Med flera originalbilar från filmerna, plus exakta replikor av fansens favoriter – allt från Doms legendariska Dodge Charger till flipp-bilen från Fast & Furious 6 - kommer Fast & Furious Live att framkalla några av de djärvaste stunderna från filmsuccén live i arenan.

Tusentals av världens bästa stuntmän och förare sökte för att få en plats i produktionen och efter omfattande auditions har det landat i det ultimata elitlaget som just nu är på ett 4-månaders träningsläger för att förbereda sig för världsturnén. Tillsammans med några av världens ledande parkour-artister kommer de att utföra otroliga stunts som aldrig tidigare setts live.


Executive President Touring International Music, Live Nation, Phil Bowdery
säger:
"Som världens största liveunderhållningsbolag har vi varit med och gjort många helt fantastiska shower, men vi är extra stolta över just Fast & Furious Live, som kommer ge fansen en upplevelse på en helt ny nivå"


Turnén startar som sagt i London i januari och når Sverige och Ericsson Globe för 5 shower från fredag 25 maj till söndag 27 maj enligt nedan:


Fast & Furious Live kommer vara en galet fullspäckad och spektakulär show för hela familjen.

Detta vill ni inte missa!

DATUM

Fredag 25 maj 2018 kl 19.30

Lördag 26 maj 2018 kl 15.00

Lördag 26 maj 2018 kl 19.00

Söndag 27 maj 2018 kl 15.00

Söndag 27 maj 2018 kl 19.00

Biljetter

Biljetterna till samtliga föreställningar släpps fredag den 29 september kl 9.00 via Livenation.se.

Live Nation © 2017 Live Nation Sweden AB. Live Nation är ett registrerat varumärke tillhörande Live Nation Worldwide, Inc.