LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

STJÄRNSKOTTET ALEX AIONO TILL STOCKHOLM - OM TVÅ VECKOR!

Datum: 26-10-17

I somras öppnade han för svenska världsstjärnan Zara Larsson på ett helt fullt Gröna Lund. Nu är det äntligen dags för en egen konsert för stjärnskottet från Arizona! Med 5,3 miljoner prenumeranter på YouTube (och över en halv miljard views) och ett kommande debutalbum har Aiono en framtid ljusare än en solig Arizona-dag. Redan om två veckor (fredag 10 november) kommer han till Fryshuset!

Biljetter släpps fredag 27 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se

Det var via egna versioner av stora låtar - som megahiten "One Dance/Hasta El Amanecer" - som Alex Aiono slog igenom ordentligt. Efter att ha signat med Interscope Records har Alex Aiono hunnit släppa två singlar i år: "Work The Middle" och "Question" samt sommarhiten "Hot2Touch" med Felix Jaehn och Hight.

Och som en fin höstpresent till Sverige så kommer stjärnan till Sverige för en helt egen konsert! Fredag 10 november står han på Fryshusets scen - och om vi känner fansen rätt så blir det allsång från start till slut. Vi ses på Fryshuset!

Datum 2017

10/11 - Fryshuset, Stockholm

KÖP BILJETTER HÄR

Live Nation © 2017 Live Nation Sweden AB. Live Nation är ett registrerat varumärke tillhörande Live Nation Worldwide, Inc.