LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

MONSTER MAGNET TILL SVERIGE FÖR TVÅ KONSERTER I VÅR!

Datum: 18-12-17

Sverige-favoriterna från New Jersey återvänder! Senast de var i Sverige var det på Gröna Lunds Lilla Scen - som visade sig vara alldeles för liten för stoner rock-ikonerna – där många fans tyvärr inte fick plats framför scen ens. Nu återvänder Monster Magnet till Sverige för två konserter. Ledda av karismatiska Dave Wyndorf lär det bli magiska kvällar: 22 maj i Stockholm och 24 maj i Malmö!

Biljetter släpps onsdag 20 december kl. 10.00 via LiveNation.se

Låtarna "Powertrip" och "Space Lord" förändrade musikvärlden för alltid. New Jersey-bandet Monster Magnet blev snabbt något av frontfigurer för "stoner rock" och tog en hel värld med storm, en värld som bandet ständigt turnerar runt i alla dess hörn - än idag.

De har spelat live med storheter som Aerosmith, Metallica, Rob Zombie, Hole och Marilyn Manson genom åren. Men det är på egna ben som Monster Magnet står allra starkast. Just i Sverige har bandet en extra stark fanbase - och de två vårkonserterna är extremt efterlängtade av alla dedikerade fans i landet!

Ses i maj!

Datum 2018
22/5 - Debaser Strand, Stockholm
24/5 - KB, Malmö

Biljetter
Biljetterna släpps onsdag 20 december kl. 10.00 via LiveNation.se

Live Nation © 2018 Live Nation Sweden AB. Live Nation är ett registrerat varumärke tillhörande Live Nation Worldwide, Inc.