LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

RICKARD SÖDERBERG OCH SOFIA KARLSSON TILL WE ARE VOICE IN CONCERT

Datum : 09-10-18

Nu är det klart att operasångaren Rickard Söderberg och vissångerskan Sofia Karlsson ansluter till We Are Voice in concert i Ericsson Globe nästa år. Den 30 mars 2019 kommer hela arenan i Stockholm att fyllas av körsångare, när körinitiativet We Are Voice håller sin andra konsert i ordningen. Rickard Söderberg och Sofia Karlsson får förutom av körsångarna även sällskap av Sarah Dawn-Finer.

I november 2017 ägde den första We Are Voice-konserten rum – konserten där hela publiken bildar en arenakör och sjunger stämsång tillsammans med gästartister. Tack vare We Are Voices körapp där man både kan kommunicera med varandra samt hitta stämfiler och noter, kan publiken öva alla låtar till konserten flera månader innan, och på så sätt få en ännu större musikupplevelse. Utöver de fyra stämmorna sopran, alt, tenor och bas kan publiken även välja att vara del av en allsångsstämma där melodin är i fokus.

Förra årets konsert gästades av Tommy Körberg, Malena Ernman och Molly Sandén, och nästa år kommer alltså Sarah Dawn Finer, Rickard Söderberg och Sofia Karlsson att få vara med om denna unika körupplevelse.

─ Vi är jätteglada över att få med oss så duktiga och breda artister som Rickard och Sofia till konserten. Rikard har ju en tung erfarenhet inom körmusik, inte minst med sitt tv-program Gatans kör, och Sofias låtskatt uppskattas av hela Körsverige, säger Fredrik Berglund, musikansvarig och medgrundare till We Are Voice.

Redan när man köpt sin biljett börjar konsertupplevelsen. Då laddar man nämligen ned We Are Voice-appen (som ingår i biljettpriset) och går med i We Are Voice in concert-gruppen i appen där hela konsertrepertoaren finns tillgänglig i form av digitala noter och stämfiler.

Biljetterna till We Are Voice-konserten kostar 595 kr och finns på Livenation.se. Fram till den 25 oktober kan grupper på 10 personer eller fler nyttja en grupprabatt om 10% på ordinarie pris.

WE ARE VOICE >