LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

MICHELLE OBAMA KOMMER TILL ERICSSON GLOBE!

Datum : 11-12-18

Nu meddelar Michelle Obama datum och städer för sista delen av sin hyllade bokturné


Efter en väldigt framgångsrik arenaturné i 10 städer kan nu Live Nation tillsammans med Crown Publishing (en del av Penguin Random House) presentera ytterligare datum och städer för turnén "Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama".

Turnén når Stockholm och Ericson Globe den 10 april 2019. Biljetterna släpps 14 december kl 9.00 via livenation.se.

De nya datumen omfattar 21 föreställningar i Nordamerika och Europa 2019, inkluderat 11 nya datum i USA, 4 i Kanada och 6 föreställningar i Europa, där alltså Stockholm är ett av dessa. Turnén startar 8 februari i Tacoma i USA och kommer sedan bland annat besöka Austin, Toronto, Atlanta, Amsterdam, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. De nya europeiska datumen kommer att innehålla en föreställning i Paris, omplacerad från det ursprungliga datumet den 5 december 2018 som ombokades på grund av Michelle Obamas resa tillbaka till USA för att delta i president George H.W. Bushs begravning. Vi ser också en variation på turnén från stora arenor till mer intima teatrar.

Olika moderatorer för de olika städerna (som tillkännages vid ett senare tillfälle) kommer dyka upp på scenen för ett samtal med den tidigare First Ladyn. Den sista föreställningen kommer att äga rum den 12 maj i Nashville, USA, och blir avslutet på bokturnén för boken ”Min Historia”. 

MICHELLE OBAMA >