LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

POPSENSATIONEN VICTOR LEKSELL INLEDER 2019 MED SIN FÖRSTA TURNÉ

Datum : 18-12-18

Det finns ingen tvekan om att de sista månaderna av 2018 tillhör Victor Leksell. I höst fick han oss att konstant nynna frasen ”Det är nåt som vi tappat”. I januari går startskottet för hans första turné som har sin final på hemmaplan i Göteborg den 2 mars.

Göteborgssonen Victor Leksell slog igenom med dunder och brak i höstas när han släppte singeln ”Tappat”. På kort tid tog sig låten in på radio, spellistor och placerade sig stadigt på topp 10 på Spotifys topplista.

Kort efter att singeln sett dagens ljus öppnade Victor för bland annat Hov1, Tjuvjakt och Molly Sandén. Fansen fick mersmak och följarna blev fler. Nu är det äntligen dags för Victor Leksell att åka ut på sin första, egna turné och ingen är mer redo än Victor själv:

”Jag är så sjukt glad att få möjligheten att få träffa alla som gillar musiken vi skapat i en liten studio i Göteborg. För 7 månader sedan visste jag inte hur man fick ut en låt på Spotify så att ha en vårturné är en overklig upplevelse. Det kommer bli en jätterolig vår som jag ser jättemycket fram emot!

Datum:

25/1 – Cinema, Enköping
26/1 – Liljan, Borlänge
01/2 – Olivia, Gävle
21/2 – Bygget, Åre
2272 – Publik, Västerås
23/2 – Ritz, Örebro
01/3 – Puls Nattklubb, Norrköping
02/3 – Trädgår’n, Göteborg

VICTOR LEKSELL >