LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

HYLLADE LEWIS CAPALDI TILL VASATEATERN I STOCKHOLM!

Datum : 18-02-19

Senaste singeln "Someone You Loved" har trollbundit en hel värld. Låten släpptes i november och har redan över 60 miljoner streams på Spotify. Den skotska singer-songwritern är en av de mest intressanta rösterna just nu - vilket ett fullsatt Annexet i Stockholm fick uppleva i helgen när Lewis Capaldi var support för brittiska Bastille! Och 12 november kommer han till vackra Vasateatern i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 22 februari kl. 11.00 via LiveNation.se

Det senaste året har varit omvälvande för den Glasgow-födda singer-songwritern. Låtar som "Bruises", "Lost On You", "Grace" och världshiten "Someone You Loved" har miljontals streams och det är innan sångaren ens släppt sitt debutalbum.

För sina två EPs har Lewis Capaldi hittills utsetts till "Best Acoustic Act" på Scottish Alternative Music Awards 2018, "Breakthrough Artist of the Year" på Scottish Music Awards 2018, "Breakthrough Award" på Great Scot Awards 2018 och "Rising Star Award" på Forth Awards 2018. Han har hyllats av BBC och MTV som en av de största talangerna just nu - och vi kan bara hålla med.

Framtiden ser extremt ljus ut för Lewis Capaldi. Och nu kan vi se fram emot en mysig kväll på vackra och anrika Vasateatern i Stockholm med Skottlands starkast lysande stjärna!

Datum
12/11 - Vasateatern, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 22 februari kl. 11.00 via LiveNation.se

LEWIS CAPALDI >