LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

MODERATOR KLAR FÖR BECOMING: AN INTIMATE CONVERSATION WITH MICHELLE OBAMA

Datum : 07-03-19

Idag meddelar Live Nation och Crown Publishing, (en del av Penguin Random House), alla moderatorer för de sista turnédatumen på Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama. Till Sverige och Ericsson Globe kommer ingen mindre än New York-baserade komikern Phoebe Robinson. 

Biljetter till MICHELLE OBAMA >

Supertalangen Phoebe Robinson har många strängar på sin lyra, som stand up-komiker, med på New York Times lista över bästsäljande författare samt skådespelare. Hon är kanske mest känd som medkreatör och som en av stjärnorna i WNYC-podcasten som senare blev HBO-succén 2 Dope Queens, vilken också återvänder 2019. Robinson är också författare till den nya essäsamlingen om dating, pengar och hennes kärlek till U2 med titeln Everything's Trash, But It's Okay. Och det slutar inte där, hon är också hon medkreatör för en annan WNYC Studios-podcast, Sooo Many White Guys, den kritikerrosade talkshowen där hon intervjuar stjärnor som Tom Hanks, Issa Rae, Abbi Jacobson och många fler. Phoebe skrev New York Times bästsäljaren You Can’t Touch My Hair & Other Things I Still Have to Explain, vilken är en samling essäer om ras, kön och popkultur. I somras gjorde hon även långfilmsdebut som huvudrollen i Netflix-produktionen Ibiza. Phoebe Robinson är just nu aktuell i Paramount-filmen What Men Want som hade USA-premiär i februari 2019.

OM BECOMING: AN INTIMATE CONVERSATION WITH MICHELLE OBAMA

Besökare till Mrs. Obamas föreställning i Ericsson Globe kommer få höra hennes ärliga reflektioner om de erfarenheter och händelser, både offentliga och privata, som har format henne - från hennes barndom i de södra delarna av Chicago till åren då hon balanserade mellan de krav som ställs på henne som mamma och som affärskvinna, till åren hon spenderade på den mest kända adressen i världen. Michelle Obama har blivit en av de mest ikoniska och mest övertygande kvinnorna i vår tid. Som USA:s First Lady – den första afroamerikan som tjänstgjort i den rollen – hjälpte hon till att skapa det mest välkomnande och inkluderande Vita Huset i historien, samtidigt som hon etablerade sig som en stark förespråkare för kvinnor och tjejer i USA och runt om i världen.

Becoming (Sv: Min Historia) släpptes den 13 november i USA och Kanada av Crown Publishing (en del av Penguin Random House) och utöver detta på 31 olika språk runt om i världen. Sedan den släpptes har boken blivit en #1 New York Times Bestseller redan efter en vecka, och har sålt i över 3 miljoner exemplar bara i USA och Kanada. Enligt NDP BookScan så har den fysiska boken sålt mer än någon annan bok i USA under hela 2018. Boken är också bästsäljande i 11 andra länder runtom i världen. En ljudversion av boken, inläst av Michelle Obama, finns också tillgänglig både digitalt och fysiskt av Penguin Radom House Audio.