LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

LINNEA HENRIKSSON PÅ SOMMARTURNÉ

Datum : 14-03-19

Prisade Linnea Henriksson är en av landets mest älskade artister, med en alldeles egen röst och helt unik äkthet. Den 14 juni åker Linnea Henriksson ut på sommarturné med premiär i Kramfors, därefter följer 15 stopp från norr till söder. Avslutningen blir på Mosebacketerrassen i Stockholm den 7 september.

Biljettinformation finns på
LINNEA HENRIKSSON >

Tre soloalbum, en julshow, ett antal programledarjobb och ett ännu större antal utmärkelser. Sedan Linnea Henriksson slog igenom har mycket hänt och när hon 2018 var med i Så mycket bättre stod det än mer klart att här har vi en av landets främsta. Med sina tolkningar lockade hon fram både gåshud och glädje, något som hon också framkallar hos publiken på sina konserter.

Linnea Henriksson har samarbetat med Avicii, Gyllene Tider och Petter, men mer än något annat står hon stadigt på egen hand som soloartist och låtskrivare av känslofulla och vardagsnära låtar som träffar rätt i hjärtat. Med sitt tredje album, självbetitlat Linnea Henriksson, visade hon upp sin berättarskicklighet i texter som andas så mycket här och nu som det bara går. Albumet utnämndes, med all rätta, till Årets pop på P3 Guld-galan tidigare i år.

Hon är känd för sin unika publikkontakt och ordet ”genuin” är det som alla som sett Linnea live återkommer till. Missa inte chansen att se Linnea Henriksson live i sommar!

Turnédatum
14/6 - Stadsfest, Kramfors
20/6 - Folkets Park, Malmö
27/6 - Jubileumsdagarna Ludvika 100, Ludvika
28/6 - Kirunafestivalen, Kiruna
29/6 - Sommarmusik i Galtström, Galtström
 6/7 - Latitud 57, Oskarshamn
  7/7 - Strandparken, Örnsköldsvik
  9/7 - Stora Gåsemora, Fårö
11/7 - Stegeholms Slottsruin, Västervik
12/7 - Hasslöfestivalen, Hasslö
15/7 - Strömma Farmlodge, Varberg
24/7 - Tylösand, Halmstad
26/7 - Hugo Parkfestival, Norrköping
 2/8 - Liseberg, Göteborg
  3/8 - Stadsträdgården, Örebro
 7/9 - Mosebacketerrassen, Stockholm