LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

CAROLA GER AKUSTISKA HITSKONSERTER I SOMMAR

Datum : 20-03-19

Så har ni aldrig sett Carola!

Medan många artister i Sverige just nu gör storslagna shower gör Carola tvärtom och något hon aldrig gjort förut, en avskalad unplugged hitskonsert med personliga favoriter och endast två musiker på scen. I sommar ger hon sig ut på vägarna med turnén ”Naket – en akustisk hitskonsert”.

Biljetterna släpps på fredag den 22 mars via Livenation.se. *

Idén föddes för något år sedan och nu vill Carola inte sitta still hemma i slottsparken och vänta tills det blir jul igen. ’Jag sjunger alldeles för lite har jag insett’ säger Carola. ’Och varför hålla tillbaks på mina största hits när man kan göra dem på det mest naturliga sätt som håller allra bäst; med gitarr och sång.

Naket - helt enkelt.

Helst på en naturscen önskar Carola, med bara vinden och himlen i bakgrunden och publiken sittandes i gröngräset med filt och picknick-korg. Ett format hon inte gjort tidigare med sina stora hits men som publiken länge har önskat. Att få vara mer basic och låta sången och melodierna få beröra på ett genuint sätt. Med en nya arrangemang i ett musikaliskt hantverk har aldrig givits utrymme för. Nu vågar Carola ge låtarna den klädnaden. ’Det är så jag själv tycker bäst om att gå på konsert en sommarkväll’ säger hon. ’Det ska bli så skönt att bara få luta sig mot tonerna och känslan som uppstår på varje unik konsert. Min publik vet hur de ska dra ut det bästa ur mig och att jag har så mycket mer kvar att ge. ´

Turnén ”Naket – en akustisk hitskonsert” har premiär den 26 juni på Rosendals Slott i Stockholm. Biljetterna släpps på fredag den 22 mars via Livenation.se. *

Turnédatum
26/6 - Stockholm, Rosendals Slott
28/6 - Uppsala, Parksnäckan

29/6 - Bollnäs, Freluga Trädgårdsscen

30/6 - Kalix, Vassholmen
5/7 - Örebro, Stadsträdgården
10/7 - Djurönäset, Folkparken

11/7 - Falkenberg, Stålboms konditori

19/7 - Helsingborg, Sofiero Gård
20/7 - Göteborg, Villa Belparc

25/7 - Gotland, Warfsholm
26/7 - Borgholm, Halltorps Trädgård
27/7 - Varberg, Majas Vid Havet

* Biljetterna släpps på fredag den 22 mars med följande undantag. Bollnäs släpps imorgon onsdag 20 mars och biljetterna till Falkenberg släpps den 13 maj.

CAROLA >