LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

SOMMARKONSERT MED LISA EKDAHL PÅ MOSEBACKETERRASSEN

Datum : 22-03-19

Om några veckor åker Lisa Ekdahl ut på sin jubileumsturné ”Vem Vet 25” för att hylla sin debut och att hennes tidlösa klassiker "Vem Vet" fyller just 25 år. Nu kan vi även meddela att firandet fortsätter in i sommaren – den 11 augusti gör Lisa en konsert under bar sommarhimmel på Mosebacketerrassen i Stockholm.

Biljetter släpps den 25 mars kl 10:00

Sedan debuten 1994 har Lisa Ekdal vuxit till att bli ett starkt lysande namn på den svenska artisthimlen. Att det redan gått 25 år sedan vi första gången hörde ”Vem Vet” är svårt att greppa men mycket har hänt sedan dess. Lisa har gjort succé utanför Sverige och är i skrivande stund ute på turné i sitt älskade Frankrike där hon haft en karriär i många år.

I början av april återvänder Lisa till Sverige för att åka ut på jubileumsturnén ”Vem Vet 25” som avslutas på ett redan nu utsålt Cirkus den 5 maj.

I augusti kommer en ny chans att se Lisa i Stockholm. Då kliver hon upp på Mosebacketerrassens utomhusscen för att ge oss en unik konsert fylld med klassiker och ny musik. En magisk uppföljning på det fullsatta turnéavslutet i Stockholm.

Biljetter släpps via LiveNation.se kl 10:00 på måndag den 25 mars.

Datum:
11/8 – Mosebacketerrassen, Stockholm

LISA EKDAHL >