Gå till Gyllene Tider

Gyllene Tider

lör 03 aug 2019
Göteborg

Gyllene Tider

Ullevi , Göteborg

20:00

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: meddelas


BILJETTINFO OM BYTE TILL NY ARENA
Från fredagen den 8 februari kl 09.00 fram till tisdagen den 12/2 ges de som köpt ståplatsbiljett till Slottsskogsvallen möjlighet att byta biljett till sittplatsbiljett genom att ta kontakt med Ticketmaster Call center, 077 170 70 70 el info@ticketmaster.se. Byten även via Got Event biljett. Bytesavgift på 45 kr (serviceavgiften) per biljett tillkommer vid byte.
 
Under ovan period kommer man också att kunna göra nyköp till Ullevi på ståplatser samt på ett visst antal sittplatssektioner.

De som köpt sin biljett via ticketmaster.se eller via Ticketmaster Call center tar kontakt med Ticketmaster Call center och byter sin biljett via dem.

De som köpt sin biljett via ett Ticketmaster biljettombud tar kontakt med Ticketmaster Call center eller med Got Event biljett och byter sin biljett via någon av dem.
                                                                                      
Redan köpta barnbiljetter kan inte bytas till sittplats. Dessa gäller endast på ståplats (speciellt inhängnat område) på Ullevi.
                                            
De som köpt biljett till Slottsskogsvallen och fortfarande önskar stå på konserten behöver inte göra något med sin biljett – köpt ståplatsbiljett till Slottsskogsvallen gäller som entré till ståplats för konserten på Ullevi.

Biljetter

Ordinarie

  • Biljetter

    Allmän försäljning*

Hittar du inte det du söker?

Välj ett annat datum med aktuell artist/artister

Vem står på scen?

Eventinformation

Information gällande volymrestriktioner för barn under 13 år:

 Det kommer att finnas ett speciellt område på planen för barn under 13 år där ljudnivån inte överskrider 97dBA. Utanför det avsedda området kan ljudnivån nå upp till 100dBA, vilket Socialstyrelsen anser vara skadligt för barn under 13 år. Eftersom vi måste följa Socialstyrelsens regler utan att sätta en åldersgräns på konserten får alla sällskap med barn under 13 år särskilt avsedda områden för att inte riskera sin hörsel, enligt Socialstyrelsens rekommendationer.