Information

Sent 1990-tal bildade fem tonårsvänner The Sounds, ett av de få band i sin genre som tagit sig utanför Sveriges gränser. Nästan två decennier och miljontals sålda skivor och konsertbiljetter senare, har grundarna Maja Ivarsson och Felix Rodriguez gått samman och bildat Crew of Me&You.

Ofta när artister får ha en lång karriär, kommer det en tid när de känner att de vill utforska andra musikaliska riktningar och passioner som kanske inte helt passar in i deras nuvarande konstruktion. Istället för att försöka förändra soundet som redan finns, kan det ibland vara ett bättre alternativ att börja om från grunden och låta det utvecklas på sitt egna sätt. Med detta resonemang i tankarna startades Crew of Me&You.

”Vi kommer alltid vara rebeller i våra hjärtan och i vår musik”, förklarar Maja ”så den här nya resan längs en ny musikalisk väg är något vi är väldigt glada att få dela med varandra. Gör er redo världen, vi har varit redo sedan länge.. och det får mitt hjärta att slå snabbare bara genom att tänka på det”.

Kommande evenemang