Metallica - WorldWired Tour

05 maj 2018
Stockholm

Metallica - WorldWired Tour

Ericsson Globe, Stockholm Information

19:30

Ja, det stämmer, Metallica kommer till Sverige med sin ”WorldWired Tour” som de är ute på just nu. Turnén följer släppet av succéalbumet ”Hardwired… To Self-Destruct” från i höstas och landar i Stockholm för två konserter i Ericsson Globe den 5 och 7 maj 2018. Som Special Guest på hela Europaturnén ser vi inga mindre än norska Kvelertak.

Personliga biljetter

Enligt önskemål från Metallica gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn står på biljetterna (max 4 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter – i detta fall måste samtliga personer i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig giltig ID-handling då stickprov där ID kontrolleras kommer att ske vid biljettkontrollen. Personen vars namn står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Det namn som AXS-kontot är registrerat i, och som används vid köpet, är det namn som per automatik hamnar på biljetterna.

Maxantalet är 4 biljetter per köp/konsert. Det innebär att det är möjligt att köpa fyra biljetter till båda konserterna.

Biljetterna kostar 470-925 kr + serviceavgift.

VIP BILJETTER OCH INFO HÄR

***
Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån på våra evenemang rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: 18:15

Åldersgräns: 13+

Biljetter

Allmän försäljning*

470,00 kr - 925,00

Köp biljetter Sök biljetter som passar dig! Se biljettyper här intill/nedan.

Biljetter

Ordinarie

  • Biljetter

    Allmän försäljning*
    470,00 kr - 925,00

Hittar du inte det du söker?

Välj ett annat datum

Vem står på scen?

Upp

Biljetter

Allmän försäljning*

470,00 kr - 925,00

Köp biljetter Sök biljetter som passar dig! Se biljettyper här intill/nedan.