Gå vidare till huvudinfo
Live Nation Sweden

Säkerheten för våra besökare, artister och personal är vår högsta prioritet.

Vi ser löpande över alla våra kommande evenemang och flyttar fram datum som påverkas av rådande situation och regeringens restriktioner. Nya datum meddelas så snart det bara går och köpta biljetter gäller även då.

Om du har biljett till evenemang som påverkas av restriktionerna kommer vi kontakta dig med information om nya datum så snart som vi har information. Du behöver inte göra någonting.

Se nedan för listan över våra berörda evenemang.

FRÅGOR & SVAR

Alla frågor om biljetter och bokningsalternativ hänvisas till biljettåterförsäljaren. Vet du inte vilken biljettåterförsäljare du ska vända dig till så finns information om biljettåterförsäljarn på biljetten, eller nedan.

Gäller det evenemang på Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet eller Hovet - kontakta AXS på telefon 0771 31 00 00 eller här.

Gäller det evenemang på till exempel Friends Arena, Ullevi, Scandinavium, Malmö Arena - kontakta Ticketmaster på telefon 077 170 70 70 eller här.

Du hittar ytterligare information om ditt evenemang på vår hemsida. På respektive evenemangssida länkar vi alltid till respektive biljettåterförsäljare eller till arrangörens hemsida.

Skulle ditt evenemang påverkas av rådande situation så kommer du att kontaktas via mejl så snart vi har information.

På livenation.se kan du söka på det evenemang du är intresserad av. På respektive evenemangssida finns information om speltider, spelplats, eventuellt förband samt åldersgräns. Du som kund är ansvarig att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. Vi rekommenderar att dubbelkolla detta dagarna innan evenemanget för att se om något har ändrats.

Åldersgräns
Se respektive evenemangssida för mer information om vilken åldersgräns som gäller för evenemanget i fråga.

Ta del av de senaste nyheterna genom att bli medlem på Live Nation och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom att bli medlem kan du även lägga till dina favoritartister, spelställen och festivaler och ta del av viktig information.

Följ även Live Nation i våra sociala medier för senaste nytt och biljettinfo.