Gå vidare till huvudinfo
Live Nation Sweden

Säkerheten för våra besökare, artister och personal är vår högsta prioritet.

Har du biljett till ett evenemang som flyttats fram så är din biljett giltig till det nya datumet. Håll utkik i din mailkorg. För övriga biljettfrågor hänvisar vi till din biljettåterförsäljare.

Stort tack för visat tålamod under dessa tider där vi behövt flytta fram konsertdatum. Vi ser framemot att se dig på våra evenemang 2022!

FRÅGOR & SVAR

Alla frågor om biljetter och bokningsalternativ hänvisas till biljettåterförsäljaren. Vet du inte vilken biljettåterförsäljare du ska vända dig till så finns information om biljettåterförsäljarn på biljetten, eller nedan.

Gäller det evenemang på Avicii Arena, Tele2 Arena, Annexet eller Hovet - kontakta AXS på telefon 0771 31 00 00 eller här.

Gäller det evenemang på till exempel Friends Arena, Ullevi, Scandinavium, Malmö Arena - kontakta Ticketmaster på telefon 077 170 70 70 eller här.

Du hittar ytterligare information om ditt evenemang på vår hemsida. På respektive evenemangssida länkar vi alltid till aktuell biljettåterförsäljare eller till arrangörens hemsida.

På livenation.se kan du söka på det evenemang du är intresserad av. På respektive evenemangssida finns information om speltider, spelplats, eventuellt förband samt åldersgräns. Du som kund är ansvarig att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. Vi rekommenderar att dubbelkolla detta dagarna innan evenemanget för att se om något har ändrats.

Åldersgräns
Se respektive evenemangssida för mer information om vilken åldersgräns som gäller för evenemanget i fråga.

Ta del av de senaste nyheterna genom att bli medlem på Live Nation och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom att bli medlem kan du även lägga till dina favoritartister, spelställen och festivaler och ta del av viktig information.

Följ även Live Nation i sociala medier för senaste nytt och information om biljettsläpp.

Du som kund är ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer med din beställning. Du är också ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats.

Har du frågor om tillgänglighets- och ledsagarplatser vänligen kontakta i första hand din biljettåterförsäljare eller besök deras hemsida för mer information. Har du specifika frågor om tillgängligheten på en spelplats kan du behöva kontakta arenan eller spelplatsen direkt.


Gäller det evenemang på Avicii Arena, Tele2 Arena, Annexet eller Hovet - kontakta AXS på telefon 0771 31 00 00. www.axs.com


Gäller det evenemang på till exempel Friends Arena, Ullevi, Scandinavium, Malmö Arena - kontakta Ticketmaster på telefon 077 170 70 70. www.ticketmaster.se

På evenemangssidan visas tider för konserten/evenemanget. Om detta saknas vänligen kontakta den aktuella spelplatsen. Det är svårt att säga en exakt vilken tid en konsert slutar och detta kan variera från gång till gång.

Du som kund är ansvarig att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. Ta en extrakoll på vår hemsida dagarna innan evenemanget för att se om något har ändrats.

Vid byte av datum för ett evenemang gäller redan köpt biljett som regel till det nya datumet, i annat fall meddelas biljettköparna ang. biljettbyte eller återlösen.

På evenemang som bytt datum har biljettköparen rätt till återköp under en begränsad tid; datum och övrig information meddelas via email.

Det är tillåtet att använda mobil eller kompaktkamera, däremot inte systemkamera eller kamerastativ. Undantag kan gälla på vissa evenemang. Info om detta skickas då ut till kund innan evenemanget. Arenans värdar har alltid rätt att neka besökare entré om de bär utrustning som anses otillåten. Denna utrustning kan då lämnas in i effektförvaringen utanför arenan.

e respektive evenemangssida för mer information om vilken åldersgräns som gäller för evenemanget i fråga.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är vi som arrangör ålagda att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer på spelplatser där det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Återlösen vid inställd konsert sköts via aktuell biljettåterförsäljare. Kontaktuppgifter till denna finner du på bokningsbekräftelsen. 

Du kommer att få utförlig information via email om de olika rutinerna som gäller för just dig och det aktuella evenemanget.

Vid inställd konsert är det biljettpriset är det som återbetalas. Serviceavgiften återbetalas inte i något fall. Eventuella kringkostnader som kunden valt att köpa i samband med evenemanget som till exempel hotell, resa och hyrbil ersätts inte.

Hör av dig direkt till ditt biljettombud, till exempel Ticketmaster eller AXS om du har frågor om återlösen.

För att avregistrera dig från våra nyhetsbrev så klickar du på länken "Avregistrera" som ligger längst ner i våra nyhetsbrev. Följ därefter anvisningarna.

Om du är medlem på Live Nation så kan du också logga in på ditt medlemskonto via länken som ligger högst upp till höger på denna sida. Därefter klickar du på "Prenumerationer".

Ansökan om fotopass hänvisas till photorequest.livenation.se

För ansökan av pressbiljetter maila till press@livenation.se

Besök även vår presstjänst på www.mynewsdesk.com/se/livenation för mer info.

Hittar du inte svaren på dina frågor på denna webbplats så kan du kontakta oss via vår Facebook-sida, www.facebook.com/livenationswe alternativt via telefon 08 665 01 00.

Live Nation
Folkungagatan 44
118 26 Stockholm