Gå vidare till huvudinfo
Live Nation Sweden

Säkerheten för våra besökare, artister och personal är vår högsta prioritet.

Vi följer noggrant rådande restriktioner och du som biljettköpare får information som berör just ditt evenemang via mail. Har du biljett till ett evenemang som flyttats fram så är din biljett giltig till det nya datumet. Evenemang som ska genomföras eller är flyttade till efter den 29 september 2021 planeras att genomföras.

Stort tack för visat tålamod under dessa tider där vi har behövt flytta fram konsertdatum. Vi ser framemot att se dig på våra evenemang!

FRÅGOR & SVAR

Alla frågor om biljetter och bokningsalternativ hänvisas till biljettåterförsäljaren. Vet du inte vilken biljettåterförsäljare du ska vända dig till så finns information om biljettåterförsäljarn på biljetten, eller nedan.

Gäller det evenemang på Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet eller Hovet - kontakta AXS på telefon 0771 31 00 00 eller här.

Gäller det evenemang på till exempel Friends Arena, Ullevi, Scandinavium, Malmö Arena - kontakta Ticketmaster på telefon 077 170 70 70 eller här.

Du hittar ytterligare information om ditt evenemang på vår hemsida. På respektive evenemangssida länkar vi alltid till respektive biljettåterförsäljare eller till arrangörens hemsida.

På livenation.se kan du söka på det evenemang du är intresserad av. På respektive evenemangssida finns information om speltider, spelplats, eventuellt förband samt åldersgräns. Du som kund är ansvarig att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats. Vi rekommenderar att dubbelkolla detta dagarna innan evenemanget för att se om något har ändrats.

Åldersgräns
Se respektive evenemangssida för mer information om vilken åldersgräns som gäller för evenemanget i fråga.

Vi uppdaterar löpande med information som berör våra evenemang i närtid. Alla biljettköpare med biljett till de evenemang som berörs kommer att informeras via mail. Håll dig uppdaterad om vad som gäller för just dig via ditt evenemangs evenemangssida som du hittar på LivenNation.se.

Läs mer information om vaccinpass och kommande evenemang HÄR.

Ta del av de senaste nyheterna genom att bli medlem på Live Nation och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom att bli medlem kan du även lägga till dina favoritartister, spelställen och festivaler och ta del av viktig information.

Följ även Live Nation i våra sociala medier för senaste nytt och biljettinfo.