Tillbaka till The Comedy Store

The Comedy Store

The Comedy Store

fre 17 maj 2024
Stockholm

Se starttid ovan vid datum. Se ev förband längre ner på sidan. Insläpp: 19:00

Nu står det klart att Sid Singh, Joe McTernan & Naomi Cooper uppträder på The Comedy Store den 17 maj på The Laugh House. Kvällens host är ingen mindre än vår favorit Jonathan Rollins.

Sid Singh:

Du kanske känner igen honom från hans medverkan i TV-program som Comic Relief, Muzlamic, Modern Horror Stories, Tez O'Clock, Lit News eller iUmor. Han är även känd för sitt succékomedialbum "Amazing! (Probably)" och för att ha vunnit priset för Bästa Artist på Comedian's Choice Awards 2023. Dessutom blev hans stand-up show "Table For One" en succé på Edinburgh Fringe och nominerades till Bästa Show!

Joe McTernan:

Joe är en komiker och skådespelare baserad i Edinburgh. Hans energiska och personliga stil har lett till bokningar internationellt och han har över 50 miljoner visningar på sina sociala medier med sina karaktärsbaserade sketcher. Hans senaste stand-up show på Edinburgh Fringe 2023 sålde slut och fick 4 och 5-stjärniga recensioner. Han har även uppträtt i BBC Scotlands TV-program 'The Comedy Underground', spelade huvudrollen och var medförfattare (Scottish Comedy Award-vinnare) i onlineserien M.U.F.F tillsammans med Daniel Sloss och har skrivit och medverkat i innehåll för BBC Short Stuff.

Naomi Cooper:

Naomi är en stjärna på den brittiska komediscenen och har uppträtt över hela Storbritannien och Europa. År 2020 blev hon utsedd till en av åtta finalister i Funny Women Stage Awards. Naomi har uppträtt på flera prestigefyllda internationella komedifestivaler som Utrecht International Comedy Festival i Holland, Standon Calling i Storbritannien och Irlands Electric Picnic.

Biljetter

Ordinarie

  • Biljetter

    Allmän försäljning*

Hittar du inte det du söker?

Välj ett annat datum med aktuell artist/artister

Vem står på scen?

Visa mer

Visa mindre