Videoklipp

    Information

    Vännerna Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har poddat ihop sedan ett år tillbaka och har varje månad ca 1,4 miljoner lyssningar på deras omåttligt populära podcast Har du sagt A får du säga B. Till våren tar de sin podcast till nya höjder när de för en kväll flyttar in på Ericsson Globe och livepoddar på scen. En exklusiv liveshow med unika historier och besök från vänner och gästartister utlovas!

    Bianca Ingrosso dansade sig in i varje vardagsrum när hon 2016 deltog i Let´s Dance där hon slutade på en andraplats. Idag syns hon i prisbelönta TV-showen Wahlgrens Värld tillsammans sin familj och som jurymedlem i Talang. Nyligen lanserade hon sitt eget kosmetika-varumärke ”Caia" och hon ligger även bakom flera smyckeskollektioner. Att hon är en av Sveriges främsta influencers och största mediaprofiler råder det inga tvivel om!

    Alice Stenlöf startade sin bana mot att bli en av Sveriges största influencers genom en tre månader lång resa i Asien.  Hon fick på kort tid en stor följarskara och har idag, knappa tre år senare, blivit nominerad till Årets blogg och Årets raket i flertalet Awards. Utöver att podda med Bianca Ingrosso är hon Sveriges officiella ambassadör för kosmetikavarumärket Maybelline. Hon har också designat ett mycket framgångsrikt samarbete med Elly Pistol. Göteborgsfödda Alice Stenlöf har precis som vännen Bianca Ingrosso en autentisk och genuin personlighet som går som en röd tråd genom hennes sociala medier.

    Kommande evenemang