Skip to main content
Homepage
SE
Logga in/Bli medlem

TA DEL AV VÅRA EXKLUSIVA FÖRKÖP!

Missa inte erbjudanden om förköp till våra kommande konserter & evenemang

GÅ MED NU

Som Live Nation-medlem får du tillgång till våra exklusiva förköp. Gå med här och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa våra senaste konsertnyheter och erbjudanden! Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Nedan listar vi tidigare förköpserbjudanden till våra konserter och evenemang – bli medlem idag för att inte missa just din favoritartists förköp! Både förköp och ordinarie biljettköp hittar du på respektive evenemangssida.

Att ta del av våra förköp innebär att du får möjlighet att köpa biljetter före ordinarie biljettsläpp. Erbjudanden om förköp är enbart tillgängligt för Live Nation-medlemmar, medan ordinarie biljettsläpp är tillgängligt för alla.

Våra förköp pågår under en begränsad tid och det finns även ett begränsat antal förköpsbiljetter tillgängliga. När förköpet för medlemmar är avslutat finns det därefter möjlighet att köpa biljetter via LiveNation.se.

Läs detta innan förköpet startar och förbered dig på bästa sätt!

  • Kontrollera att du är Live Nation-medlem och att dina inloggningsuppgifterna stämmer. Du kan prova logga in eller skapa ett nytt konto här.

  • Se till att du även har ett konto hos det aktuella biljettombudet – antingen Ticketmaster eller AXS. Skapa konto hos AXS här eller hos Ticketmater här, vid "Logga in". Du kommer behöva både ett konto hos Live Nation samt hos biljettombudet för att kunna genomföra bokningen.

  • Vid tiden för förköpet behöver du vara registrerad och inloggad på ditt Live Nation-konto. Då kommer biljettknappen bli tillgänglig under rubriken "Exklusivt förköp" på den aktuella evenemangssidan. Notera att du kan behöva uppdatera sidan för att biljettknappen ska synas om du är inloggad sedan tidigare.

  • När du klickat på biljettknappen på Live Nations sida så slussas du vidare till biljettombudet där köpet genomförs. Du ombeds att logga in på ditt separata konto hos det aktuella biljettombudet (AXS eller Ticketmaster). Det är alltså inte samma konto som ditt Live Nation-konto.
  • Nu kommer du få möjlighet att genomföra ditt köp.

For information in English, read more here.

AKTUELLT

NÅGRA AVSLUTADE FÖRKÖPSERBJUDANDEN. Klicka på evenemanget för att komma vidare till ordinare biljetter!