Information

Denna show för hela familjen kommer ta fansen rätt in i Fast & Furious värld genom att återskapa de mest häpnadsväckande scenerna från filmerna, tillsammans med nya stunts och stories, live i arenan.

Den adrenalintankade tvåtimmars-showen är den mest spektakulära arenaproduktion som någonsin producerats, byggd på enorm precision och nyskapande stunts som trotsar de fysiska lagarna. Med hjälp av bilarna och platserna från de viktiga scenerna i filmerna (platser från hela världen återskapade via en toppmodern 3D-projektionsanläggning) kommer fansen att transporteras rakt in i denna påkostade förlängning av Fast & Furious-filmerna.

Publiken kommer att känna hettan från brinnande avgaser och chockas över bilarnas akrobatik som i scen efter scen under showen samtidigt bjuder på den mest avancerade digitala projektionstekniken man kan hitta. Med flera originalbilar från filmerna, plus exakta replikor av fansens favoriter – allt från Doms legendariska Dodge Charger till flipp-bilen från Fast & Furious 6 - kommer Fast & Furious Live att framkalla några av de djärvaste stunderna från filmsuccén live i arenan.

Tusentals av världens bästa stuntmän och förare sökte för att få en plats i produktionen och efter omfattande auditions har det landat i det ultimata elitlaget som just nu är på ett 4-månaders träningsläger för att förbereda sig för världsturnén. Tillsammans med några av världens ledande parkour-artister kommer de att utföra otroliga stunts som aldrig tidigare setts live.

Kommande evenemang