Information

I somras  fyllde han ett utsålt Trädgården i Stockholm med sina bitterljuva texter och med en energi som bara Oscar Zia kan förmedla. Nu är det snart dags för publiken att återuppleva känslan från denna magiska sensommarkväll – i slutet på oktober åker Oscar Zia ut på en miniturné med stopp Lund, Göteborg och Stockholm.

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang publiken sett Oscar Zia den senaste tiden. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta radioshower eller rikstäckande TV-program. Oscars senaste uppdrag är bland det största hittills, nästa år axlar han rollen som programledare för Melodifestivalen. Han är en multitalang, och framför allt är han en av våra mest älskade, svenska popröster.  

I höst är det dags för Oscar Zias andra headlineturné. Senast sålde samtliga datum slut och nu är hungern efter att få svepas in i livemusikens magi större än någonsin. Dessutom får vi höra nya låtar och osläppt material under höstens tre datum.

Genre

Kommande evenemang