Information

2019 var ett år med många höjdpunkter och milstolpar för duon Social House, som inkluderade en GRAMMY-nominering för Best Pop Duo/Group Performance för deras globala megahit boyfriend med Ariana Grande och en MTV Video Music Award för Song Of The Summer. Likaså släppet av deras kritikerrosade debut-EP Everything Changed... och framträdanden över hela världen med Sweetener World Tour, på Coachella och Lollapalooza. De har hittills lockat över 15 miljoner lyssnare i månaden på Spotify. Med deras världsturné förbereder Social House sig för ett ännu större och bättre 2020.

Båda medlemmarna i Social House - bestående av Michael "Mikey" Foster och Charles "Scootie" Anderson – växte upp i Pittsburgh och blev snabbt vänner genom att dela med sig av sina känslor om vad som hände bakom kulisserna. Musikerna träffades genom producenten Tommy Brown och delade ett hus och ett kreativt nav i Sherman Oaks, Kalifornien. Tillsammans med Brown skrev och producerade dem multiplatinacertifierade superhitar som thank u, next och 7 Rings för Ariana Grandes enastående succéalbum thank you, next.

En dag jobbade duon på ett projekt som de inte kunde lämna bort, vilket resulterade i deras debutsingel som Social House, Magic in the Hamptons med Lil Yachty. Spåret samlade inte bara över 100 miljoner streams inom ett år, utan banade också vägen för hyllningar från Billboard, Refinery29, HotNewHipHop, LADYGUNN, Ones To Watch och många fler.

Genre

Kommande evenemang