Information

Live Nation och Luger firar in det nya musikåret genom att tillsammans släppa en helt ny och tillfällig typ av biljett – där du i förväg inte vet vilken konsert du kommer att gå på. “The Shuffle Ticket” är en skrapbiljett som ger en konsertupplevelse för två, i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

Att slå på shuffle-funktionen på en spellista är ett bra sätt att upptäcka nya favoriter. Nu har vi översatt den funktionen till en slumpad konsertbiljett. Den oväntade live-upplevelsen kan vara den bästa!

 

Stora internationella akter som The Weeknd och Arctic Monkeys samsas med svenska artister som First Aid Kit, Molly Hammar och Gyllene Tider. Dessutom finns festivalbiljetter till Way Out West, Lollapalooza Stockholm, Summerburst och Melodifestivalsturnén i potten.

Live Nations och Lugers gemensamma biljett ”The Shuffle Ticket” låter dig skrapa fram en av över 100 slumpmässiga konsertupplever.

 

Konsertbiljetten kostar 300 kr och gäller för två personer. Det andra biljettsläppet är den 1 februari, klockan 09.00 och gäller för konserter och festivaler mellan februari och september 2023. Antalet biljetter är begränsade så först till kvarn gäller. 

 

Kommande evenemang