Information

Varje vecka avhandlar Thomas Wilbacher och Gusten Dahlin aktualiteter inom fotbollen i sin podcast TuttoBalutto. Insiktsfulla resonemang kombineras med små spaningar från fotbollens alla hörn. Stämningen i studion är som en berg och dal-bana där känsloyttringar får stort utrymme. Ibland öppnas dörren till intressanta gäster för ett samtal om fotboll och allt runt omkring världens största sport.

Under de dryga tre år som Thomas och Gusten har drivit TuttoBalutto har över 350 avsnitt spelats in och många minnesvärda segment skapats. Lyssnarskaran har hela tiden vuxit sig större och önskemål om livepodcasts strömmat in. För att möta lyssnarna på deras hemmaplaner ger sig Gusten och Thomas tillsammans med komikern och fotbollstokige Martin Soneby nu ut på en landsomfattande turné från Malmö i söder till Umeå i norr. På scenen kan sedan allt hända. Precis som under ett avsnitt av TuttoBalutto.

”Vi har fått enormt många frågor om vi inte ska besöka den och den staden. Samtidigt har vi sålt slut Oscarsteatern i Stockholm tre gånger under de här åren och känner att det har blivit dags att ta den här podden ut på vägarna. Jag ser jävligt mycket fram emot att åka turnébuss. Det har varit en dröm sedan jag jag var liten och drev bandet Bajs med min polare Steffe. Vi älskar verkligen våra lyssnare så det är inte mer än rätt att vi åker och besöker dem på deras hemmaplan. Det kommer bli galet roliga kvällar. Känslan är verkligen att allt kan hända.”

- Thomas Wilbacher

Kommande evenemang