Tungevaag & Raaban

Det finns inga evenemang med Tungevaag & Raaban.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Tungevaag & Raaban till dina favoriter för att få senaste nytt.

Information

Den Svensk-Norska producentduon Tungevaag & Raaban bildades i början av 2015 av norska Martin Tungevaag och svenska Robbin Söderlund. Deras musik har sålt flertalet platina och debutsingeln ”Samsara” blev en världshit direkt från start och har idag nått över 100 miljoner streams. Totalt har duon nu över 280 miljoner streams på sina låtar på Spotify. Tillsammans har de turnerat runt om i Europa och spelat på ett flertal större festivaler.
Redan innan duon började arbeta ihop hade de byggt upp separata karriärer. Robbin Söderlund, från Borås, har producerat musik åt den japanska superstjärnan Yika Masaki och den svenska house-duon Stockholm Syndrome. Norska Martin Tungevaag tog över världen med hiten ”Wicked Wonderland” och har genom åren byggt upp en stark fanbase över hela världen. Det är med enorm stolthet vi välkomnar denna spektakulära duo till Summerburst 2018!

Den norsk/svenska duon har redan turnerat över hela världen och streamats över 450 miljoner gånger som grupp och över en miljard gånger som producenter. Bara under förra året nådde danshiten ”All For Love” dubbel platina i Sverige och platina i både Norge och Finland. Nu är Tungevaag & Raaban nominerade till en Grammis för Årets Electro/Dans.

Kommande evenemang