LIVE NATION KONSERTER & EVENEMANG

MARES ÄR TILLBAKA - I VÅR KOMMER DEBUTALBUMET OCH TILLHÖRANDE TURNÉ

Datum : 06-12-18

Succébandet från Uppsala erövrade svenska hjärtan i somras under deras 34 stopp långa turné. Efter publikrekordet på Gröna Lund i juni följde fler publikhav fyllda till brädden. Framgångarna gav bandet en nominering till Årets Genombrott under Rockbjörnen i slutet av sommaren. Nu är de äntligen tillbaks med ny musik och ännu en turné.

Biljetter släpps imorgon fredag den 7/12 kl 10:00

Mares fick sitt stora genombrott när de i somras slog publikrekordet på Gröna Lunds lilla scen. Med över 5.000 personer i publiken tvingades parken spärra av området kring scenen och begränsa insläppet. Sedan debuten 2015 har bandet sålt guld och platina på samtliga singlar och det senaste släppet “Epos No. 1” fick rotation på P3. 

Nu följs succén upp med ännu mer ny musik och till våren kommer äntligen debutalbumet med tillhörande turné. Vårt första smakprov är den nya singeln ”Sjutton” - ett svar på förebilden och tillika Uppsala-ikonen Veronica Maggios låt “17 år”.

 

Den 15 mars blir det releasefest och turnépremiär i Göteborg innan resan fortsätter genom Sverige. Bandet själva säger att det kommer bli det bästa hittills:

-Vi har aldrig i våra liv varit så redo på att åka ut på turné som nu. Efter att ha spenderat varje ljus timme i en mörk studio så kan vi inte tänka oss något bättre än att få komma ut och spela den bästa musiken vi hittills har skrivit. Överlev vintern så ses vi i vår.

Biljetter till turnén släpps kl 10:00 imorgon via LiveNation.se.

Datum:
15/3 - Trädgår'n, Göteborg
16/3 - The Tivoli, Helsingborg
20/3 - Katalin And All That Jazz, Uppsala
21/3 - XS Nightclub, Sälen
22/3 - Falu Bowling & Krog, Falun
23/3 - Frimis Salonger, Örebro
05/4 - Folkets Park, Huskvarna

MARES >