Arenavägen 35 , Stockholm, Sweden, 121 27

Hovet - biljetter och information. Köp biljetter tryggt och säkert via LiveNation.se.

Om Hovet

Vi på Stockholm Live driver Nordens största evenemangsområde med de fyra arenorna Annexet, Hovet, Tele2 Arena och Ericsson Globe samt världsattraktionen SkyView.

Varje år besöker över 2 miljoner människor närmare 300 idrotts- och underhållningsevenemang på vårt område. Några av Sveriges främsta idrottslag har även sin hemmaarena hos oss – Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll på Tele2 Arena samt AIK Hockey och Djurgården Hockey på Hovet.

Vi är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang med huvudkontor i Los Angeles, USA.

Länkar

Kassan har öppet måndag – fredag  kl 09-18 samt lördag kl 11-16. 

Telefonnummer till biljettbokningen 077-131 00 00.

www.stockholmlive.com  / www.axs.com

Säkra din köplats i ”väntrummet” på axs.com
När väldigt många fans samtidigt försöker köpa biljetter till ett evenemang är ”väntrummet” ett rättvist verktyg som säkerställer att alla som kommer innan biljettsläppet har lika stor chans att köpa biljetter. När det är din tur att köpa biljetter kommer du automatiskt in i köpflödet. Väntrummet öppnar vanligtvis en halvtimme innan biljettsläpp. Se mer info på www.stockholmlive.com  / www.axs.com

Vad är AXS Platinum?
AXS Platinum - Säkra de bästa platserna. Marknadsvärdet på AXS Platinum-biljetter varierar med efterfrågan och popularitet för varje evenemang.

Dag för evenemang
Vid evenemang, oavsett dag, öppnar kassan minst 2 timmar innan evenemanget och håller öppet fram till evenemangsstart.