Carl-Einar Häckner

Se videoklipp

För närvarande finns det inga Live Nation-datum planerade med Carl-Einar Häckner i Sverige.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Carl-Einar Häckner till dina favoriter och få information om nya datum läggs till.

Videoklipp

  Information

  Carl-Einar Häckner behöver ingen närmare introduktion. Han är en multibegåvad trollkarl, komiker, musiker och krönikör. Förutom otaliga shower, illusionistiska tricks och skarpa texter har han under 20 års tid uppträtt på Liseberg i Göteborg och bara där setts av drygt en miljon människor genom åren.

  Med musik av trollkarlen själv, monologer och kvalificerat nonsens skapar Carl-Einar vad han kallar “en isbjörnssaga för att hålla värmen”.

  – Jag vill undersöka det som är det viktigaste, det finaste, det som gör oss till människor. Om att bli rånad på en bit av sitt liv. Om våra svarta hål. Om skrattet som ventil i en egen komedi för att släppa fram artisten, säger Carl-Einar.

  Det senaste året har den nya och hyllade föreställningen spelats på Teater Aftonstjärnan i Göteborg men i höst ger sig äntligen Carl Einar Häckner ut för att möta Sverige. Turnén börjar i Vetlanda på Folkets Park den 17/8 och har sin final den 16/12 på Aftonstjärnan i Göteborg.

  Kommande evenemang