Jeff Lynne's ELO

Se videoklipp

Det finns inga evenemang med Jeff Lynne's ELO.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Jeff Lynne's ELO till dina favoriter för att få senaste nytt.

Videoklipp

    Information

    Jeff Lynne’s ELO är mer populära än någonsin och har alltid varit kända för deras episka liveframträdanden, med en egen och innovativ blandning av rock, pop och klassisk musik. ELO har under sin karriär haft tjugosex (!) UK Top 40 hits vilket gör att Lynne står bakom ett flertal av de mest välkända låtar som släppts under de senaste fyrtio åren och bidragit till en försäljning på över 50 miljoner skivor världen över.

    Den storartade konserten från i somras på Wembley Stadium har förevigats i DVD:n ’Wembley Or Bust’ som släpptes den 17e november. I denna film ser vi Jeff och hans egendomliga musikensemble spela för ett fullsatt Wembley Stadium med 60 000 i publiken. De häpnar sina fans med storslagen rock & roll, komplett med klockor, visslor och rymdskepp.

    Lynne anses också av många vara en av de största producenterna i musikhistorien. Lynne var medgrundare och medlem i The Travelling Wilburys tillsammans med Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison och Tom Petty. Han har även producerat och jobbat med storheter som The Beatles, Paul McCartney, Ringo Starr, Joe Walsh och allra senast Bryan Adams.

    Kommande evenemang