Jill Johnson

För närvarande finns det inga datum planerade med Jill Johnson i Sverige.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Jill Johnson till dina favoriter och få information om nya datum och uppdateringar.

Information

DATUM UTOMLANDS 2012:
4.8 Havnnes, Kulturfestival

***

Efter en framgångsrik konserthusturné igenom landet fortsätter Jill Johnson att turnera hela sommaren. Jill kommer, precis som under vårens konserthusturné, att bjuda på låtar främst ifrån sitt senaste album ”Flirting with disaster”.  Med den plattan som för övrigt är Jills femtonde tog Jill ett steg vidare mot ett luftigare och rockigare sound.

Med sig i sommar har Jill kapellmästare Göran Eriksson på gitarr och sång, Jonas Lidholm på trummor och kör, basisten Patrik Hjerling och sångerskan Lotta Arturén på gitarr och percussion. Med ett undantag och det är nästa veckas konsert på Liseberg där hon med sig hela sitt sexmannaband.

Under senaste året har Jill, förutom släppt ny platta och turnerat, hunnit åka som förband till country-stjärnan Toby Keith på hans Europaturné och gjort en duett med Lionel Richie på hans senaste countryskiva ”Tuskegee”.

"Musikscenerna i sommar-Sverige är en kittlande tanke och jag ser mycket fram emot att möta er musikälskare där ute. Med mej har jag min "Summer-Set Quartet", Göran Eriksson, Patrik Hjerling, Jonas Lidholm och Lotta Arturén!" hälsar Jill Johnson.

Genom åren har Jill haft en lång rad utsålda konserthusturnéer - inledda med den numera berömda personliga handskakningen med publiken i foajén innan konserterna. Det har varit monsterhits som ”Crazy in Love”, duetter med bl.a. Nina Persson, Lisa Miskovsky, Kim Carnes, Björn Skifs, Ronan Keating och Chip Taylor. Hon har hyllats som sommarpratare, varit programledare för Melodifestivalen och har en hel vägg full med guldskivor.