Sondre Justad

För närvarande finns det inga Live Nation-datum planerade med Sondre Justad i Sverige.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till Sondre Justad till dina favoriter och få information om nya datum läggs till.

Information

Sondre Justad släppte sin första singel ”Nu har du mæ” sommaren 2014 och blev snabbt en favorit i hemlandet. Bara ett år efter debuten hade han gästat riks-TV och blivit en av de mest spelade artisterna på norsk radio.

I oktober 2015 släpptes debutalbumet ”Riv i hjertet” som prisades av såväl kritiker som fans och spenderade närmre två år på Norges officiella topplista. Albumet resulterade i tre Spellemann-nomineringar (motsvarigheten till svenska Grammis) och en nominering till "Årets Live" på norska P3 GULD-galan.

I år är Sondre Justad aktuell med albumuppföljaren ”Ingenting i Paradis” som redan blivit en stor snackis. Utöver fantastiska recensioner har fyra av albumlåtarna placerat sig på radio och nått högt på norska topplistan. Att den följande turnén sålde slut långt innan turnépremiären kom knappast som någon överraskning. Behöver vi säga hur glada vi är över att få hit vårt grannlands just nu hetaste popstjärna?

Kommande evenemang