You Me At Six

För närvarande finns det inga datum planerade med You Me At Six i Sverige.

Klicka på hjärtat i bilden ovan, lägg till You Me At Six till dina favoriter och få information om nya datum och uppdateringar.

Information

Med låtar som "Stay With Me", "Crash", "Underdog" och senaste succésingeln "Night People" (som också är titelspåret på nya albumet) har det brittiska rockbandet skapat sig ett namn genom åren - även långt utanför det lilla hemsamhället Weybridge i engelska Surrey.
You Me At Six har länge inspirerats av band som Blink-182, Incubus och Thrice i sin musik - men har ändå alltid skapat något helt eget, vilket har gjort att deras fanbase har växt stadigt genom åren, inte minst i Skandinavien.

Bandet har sålt över 600 000 album världen över och har tre topp-5 album i UK, där det senaste "Cavalier Youth" nådde förstaplatsen. Det kommande albumet har spelats in i Black Bird Studios i Nashville med Grammy-belönade producenten Jacquire King (Kings Of Leon, James Bay) och skivan mixas av Andrew Scheps (Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers). Det är inte svårt att gissa att även bandets femte skiva blir en succé!