Gå till Gyllene Tider

Gyllene Tider

lör 27 jul 2019
Stockholm

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: meddelas


BILJETTINFO OM BYTE TILL NY ARENA – STOCKHOLMS STADION

De som köpt biljett till Sjöhistoriska och fortfarande önskar stå på konserten behöver inte göra något med sin biljett – köpt ståplatsbiljett till Sjöhistoriska gäller som entré till ståplats på planen för konserten på Stockholm Stadion.

Fram till torsdag den 11 April kl 17.00 ges de som köpt ståplatsbiljett till Sjöhistoriska möjlighet att skicka in förfrågan om att byta biljett till sittplatsbiljett på läktaren.

Förfrågan om platsbyte skickas till Ticketmaster via denna länk >
Välj ämnesområde Gyllene Tider i listan.

Det finns ett begränsat antal platser reserverade för byten och alla ärenden behandlas i turordning, därav viss fördröjning i svar. Byten genomförs i mån av tillgängliga sittplatser kvar.

Under ovan period kommer man också att kunna göra nyköp till Stadion på ståplatser samt på ett visst antal sittplatssektioner. Köps via de ordinarie säljkanalerna.

Redan köpta barnbiljetter kan inte bytas till sittplats. Dessa gäller endast på ståplats (speciellt inhägnat område) på planen på Stockholms Stadion.

Åldersgräns på läktaren 13 år. På planen/ståplats hänvisas barn under 13 år till det speciella området för barn där ljudnivån är anpassad.

Biljetter

Ordinarie

  • Biljetter

    Allmän försäljning*

Hittar du inte det du söker?

Välj ett annat datum med aktuell artist/artister

Vem står på scen?