Information

Utomstående kanske uppfattar Trevor Daniels framgång som något som skett över en natt till stratosfäriska proportioner, men sångaren från Houston har i tystnad format en karriär inom musik sedan tonåren. Från att lära sig att producera beats i sitt sovrum till att locka tunga hitmakare med sin konstfulla kombination av elektro-R&B och balladisk pop, skapade Trevor en egen våg att rida på till toppen.

Nästan ett år efter lanseringen av sin debut-EP, Homesick, nådde 25-åringen #1 på US Viral 50 med plattans första singel, Falling – en låt som också hamnade på Top 40 i över 20 länder. Trevor avslöjade att "det kändes inte verkligt" när han upptäckte att låten började återfå dragkraft flera månader efter den släpptes. Trevors eteriska sång över ett trap-inspirerat beat förberedde lyssnarna på att konstant spela låten om och om igen, men det var hans lyriska förmåga som väckte deras fantasi. Den soniska skildringen av hjärtesorg i Falling är så relaterande att miljontals människor valt den låten som soundtrack på omåttligt populära TikTok, där de har delat med sig av sorg och smärtor inom relationer. Därefter dröjde inte länge förrän popsensationen Blackbear hörde av sig för att remixa spåret.

Men Trevor lever inte på tidigare framgångar och arbetar redan på sitt debutalbum med spännande samarbeten och ett sound som säkerligen kommer att fängsla en hel generation.

Genre

Kommande evenemang