Tillbaka till Late Night Concert

Late Night Concert - Del 1

Late Night Concert - Del 1

ons 02 dec. 2020
Stockholm

Cirkus | Stockholm

23:00

Se starttid ovan vid datum. Se ev förband längre ner på sidan. Insläpp: meddelas


Live Nation och TV4 följer upp det hyllade TV-formatet Late Night Concert med en andra säsong. Denna gång får vi se några av Sveriges mest älskade artister uppträda från anrika Cirkus & Hasselbacken i Stockholm utan publik, med en helt ny extra scen. Programmet sänds på onsdagar och torsdagar i december med final på julafton. Alla sex avsnitt av den andra säsongen kan ses på TV4, TV4 Play och C More. 

Late Night Concert är ett samarbete mellan Live Nation och TV4 som hade premiär i våras och spelades in på ett tomt Gröna Lund. Formatet föddes ur den rådande situationen då livemusiken tystnat när konserter tvingats skalas ner och bygger på tanken att sprida livemusiken ut i landet och hem till TV-sofforna.  

I den andra säsongen, som har premiär den andra december, kommer artister som bland annat Agnes, Miss Li, Jill Johnson, Per Gessle, Myra Granberg, Carola, Astrid S, Victor Leksell m.fl. Förutom en stark line-up med några av Sveriges mest välkända och spelade artister, så kommer programmet att sändas från den klassiska konsertarenan Cirkus i Stockholm. Nytt för säsongen är även den helt nya scenen ”It’s Hits”, där sammanfattas musikåret 2020 när några av de mest uppskattade artisterna och låtarna på Spotify i Sverige intar scenen.

SE ALLA KONSERTER HÄR >

Biljettlänk saknas. Detta kan bero på att biljetterna inte är släppta eller säljs online. Se mer info ovan eller kontakta spelplatsen/arrangören för mer info.

Ta en titt i vårt kalendarium för att se vårt utbud av artister och evenemang. Länk finns i menyn högst upp på sidan.

Vem står på scen?